Skip to content

vesti

Шампион фаќа залет во струга

    Големиот хотел Дрим останува на туристите, но малиот и реновиран Солферино (некогашен Црвен крст) нуди идеални услови за тренинг камп за летни подготовки на ракометните екипи.
    Скопскиот суперлигаш Шампион, екипа од женскиот шампионат деновиве ги користи последните летни сончеви зраци на брегот за да стигне до нивото да може да ги поднесе натпреварувачките напори.