Skip to content

Женски ракометен клуб
CHAMPION

Многу одиграни натпревари, многу победи, сите заедно.

Спонзори

Најнови вести

  • Шампион фаќа залет во струга
    Големиот хотел Дрим останува на туристите, но малиот и реновиран Солферино (некогашен Црвен крст) нуди идеални услови за тренинг камп за летни подготовки на ракометните екипи. Скопскиот суперлигаш Шампион, екипа од женскиот шампионат деновиве ги користи последните летни сончеви зраци на брегот за да стигне до нивото да може да ги поднесе натпреварувачките напори.